Ghiozdane si trolere pentru scoala si gradinita

   Ghiozdanul este unul dintre articolele scolare care trebuie cumparat pentru cel putin un an scolar si care trebuie sa transporte zilnic toate rechizitele de care copilul are nevoie. Acesta este motivul pentru care este recomandat să acorzi atenţie materialelor din care este confecţionat acesta, ca să fii sigur că rezistă cu brio la toate evenimentele din timpul zilei. Un fâș impermeabil care să nu permită udarea cărţilor şi caietelor în cazul unei ploi zdravene, un burete de susţinere a spatelui care acoperă întreaga suprafaţă posterioară a ghiozdanului sau chiar un cadru metalic ce menţine spatele copilului drept, fac diferența între un ghiozdan de calitate şi unul ce se va deteriora rapid.
 
Atenție la detalii!
 
     Numărul buzunarelor, compartimentarea internă a spaţiului, penarul simplu sau suplimentar încorporat, buzunarul exterior pentru gustarea pentru şcoală şi sticla de apă, banda reflectorizantă utilă atunci când nici nu te-aştepţi, sacul detaşabil pentru sport , buzunarul pentru telefon mobil plasat pe una dintre bretele, roţi ataşate astfel încât ghiozdanul să poată fi tras ca pe-un troler, toate sunt detalii importante care pot cântări serios în momentul achiziţiei. În funcţie de stilul de viaţă al copilului şi de necesităţi, acestea pot fi aspectele hotărâtoare atunci când va decideţi să cumpăraţi un ghiozdan.
 
Cât costă?
 
Deşi un ghiozdan nu face parte din seria produselor de folosinţă îndelungată, ca să justifice un preţ ridicat, nu e clasat nici în gama consumabilelor, încât să coste o nimica toată. Orientează-te către un produs care să aibă un raport corect calitate-preţ şi al cărui cost să se reflecte în bifarea unor caracteristici pozitive precum spaţios, ergonomic, durabil!
 
   Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe messenger pentru detalii suplimentare despre produsele noastre! Va stam la dispozitie telefonic zilnic intre orele 9-17, de luni pana sambata si pe messenger 24 din 24 de ore.