Jucarii de rol

       Jocuri si jucarii de rol pentru copii

 

                Jocul de rol dezvoltă în mod natural imaginaţia şi abilităţile copilului. Prin folosirea  regulate a jocurilor si jucariilor de rol, copiilor li se dezvolta , inca de mici, creativitatea, imaginatia si gandirea.

                Într-o societate în care toţi părinţii sunt dornici să obţină cele mai bune rezultate şcolare pentru copiii lor, este foarte important să fie creat un spaţiu în care copiii să poata sa se exprime, sa se relaxeze sa isi petreaca cat mai mult timp, departe de gadget-uri.
Bucătăriile ocupa primul loc in topul jucariilor de rol preferate de copiii de toate vârstele, deoarece aceştia încearcă să imite comportamentul părinţilor. Cei mai mulţi copii stau în primii ani de viaţă alături de mamele lor pe care le urmează prin toată casa, inclusiv în bucătărie.

             Daca iti doresti ca cel mic sa isi petreca tipul cu tine in bucatarie si sa il poti supraveghea  indeaproape,  cea mai bună idee este să îi cumperi un joc de rol sub formă de bucătărie, ustensile de bucatarie şi chiar legume din lemn sau plastic cu magnet sau scai, care pot fi porţionate.

            Vezi oferta noastră de jocuri si jucarii de rol şi alege-le pe cele care ţi se par cele mai potrivite pentru copilul tău!

           Aici gasesti o oferta bogata, la cele mai attractive preturi!